Всички дрехи

Късите кожени якета – сексапил и женственост

Коженото яке е класика в жанра и винаги ще бъде модерно. Далеч не е необходимо да притежавате мотор и да си падате по рок музиката, за да се носите с тази визия. Добрата новина е, че можете  да го носите целогодишно в различни съчетания. За щастие изборът вече не е само на модел, а и на цветове –  можете да намерите сиви, черни, кафяви, бели, а все по-популярни стават и пастелените цветове в кожената мода.

Коженото яке можете да комбинирате с всеки вид дрехи. Ако сте решили да комбинирате черно яке със същия цвят долнище, тогава задължително е блузата и поне един от аксесоарите ви да бъде в контрастен такъв.  Можете да го съчетаете с дълга пола с флорални и дори животински принтове, но якето трябва да е късо, за да можете да изглеждате женствена и небрежна едновременно. Можете да заложите и на пола най-добре в неутрален цвят. Късата пола също ще се съчетае чудесно с коженото яке, а за подчертаване на красивата женска талия можете да сложите и тънък колан, който ще допълни елегантната ви визия.

Класика в жанра е да съчетаете коженото яке с дънки. Тук можете да си играете с цветовете, както на вас ви харесва. Черното яке можете да съчетаете с по-светли дънки и обратното – по-светлите нюанси на връхната дреха ще стоят чудесно с контрастиращите тъмни дънки. Слим дънките омекотяват по-грубия стил на коженото яке и подчертават фините женски извивки. Красивите ви крака ще пръскат сексапила си в пълна сила с къси дънки и коженето яке, а обувките можете да изберете според личните си предпочитания. Тази визия изглежда не само елегантна, но е и удобна за всеки ден.

Една секси визия е комбинацията на кожен клин с кожено яке, особено в класическото черно. Можете също да го съчетаете с всякакви тениски, камуфлажни панталони, райета. А за подчертаване на индивидуалността ви можете да експериментирате  и да създадете собствена модна вълна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader