Всички дрехи

Късите поли – елегантни и сексапилни

Всяка една уважаваща себе си дама задължително трябва да запълни стилния си гардероб с поне една къса, но елегантна пола. А тя винаги е била символ на женския сексапил и изваяно тяло.

Лятото е горещ сезон не само заради климатичните особености, но и заради повдигнатото настроение и градуса на купона. А късите поли са секси, стилни и класни. Разхлада за жените, но повишаване на жегата у мъжете. И в двата случая си заслужава да ги изберете пред всяка друга дреха.

Късата пола винаги впечатлява околните с женствеността, която придават на притежателката си, а прилепналостта й гарантира сексапилна визия. Ако това е и вашият стил на обличане, то ще ви бъде полезно да разберете няколко начина за комбиниране на тази дреха.

Цветната, ефирна риза допълва по перфектен начин едноцветна пола, а визията става ненадминато елегантна. Палитрата от цветове е огромна, а лятото предразполага към всевъзможни цветни комбинации, които да разпръснат вашето добро настроение във всички посоки.

За постигането на изваян женски силует има едно правило, което можете да прилагате – пъхнете ризата или потника под полата, като по този начин ще развихрите въображението на мъжете, подчертавайки нежните извивки на женския ханш.

Високата талия също се ползва със своите предимства. Тя придава младежки вид, освен това е подходящи и за официални събирания, на които трябва да спазвате определен дрескод.

Относно обувките можете да заложите на всеки модел, който е подходящ за минижуп. Ако сте поканени на официално събитие спрете погледа си на затворени, високи и елегантни обувки. В ежедневието си можете да ги съчетаете с ниски, отворени или затворени, зависи кое ви кара да се чувствате удобно и секси.

Къса пола и блуза стоят елегантно. Съчетана с тениска придава небрежен, но секси стил. Комбинацията със сако е характерен за делова среща, а екстравагантна и цветна връхна дреха разгорещява страстите. На каквото  и да се спрете може да сте сигурни в едно – фокуса на вниманието ще бъде изцяло върху вас. А за вас остава задачата да раздавате от чара и привлекателността си на света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader