Всички дрехи

Късият гащеризон – хитът на лятото

Късият гащеризон е истински модерен летен хит!

Гащеризоните вече няколко сезона владеят модния подиум. Когато е с къси панталонки той показва красивите женски крака, също като мини полата, но тук към всичко е добавен и детински чар и невинност.

Моделите са толкова разнообразни, че позволяват носенето им при всякакви поводи – парти, офис …

Запазено място, за което са предпочитани са извънградските разходки и пътувания. Често това облекло присъства и в гардероба на бременните жени.

Всичко най-много зависи от материята на късият гащеризон. Тя може да бъде най-често от деним, но за лятото имаме още и памук, сатен и други леки и ефирни тъкани.

При късите гащеризони има възможност за скрепителни елементи, като ципове, връзки, които могат да бъдат навсякъде.

В летния къс гащеризон ще ви бъде удобно и комфортно през целия ден.

Тази дреха е подходяща за слаби и стройни момичета. Ако фигурата ви не е перфектна изберете модел, който има еластична лента около кръста, за да подчертаете талията, а от там да смалите визуално някое килограмче.

За горещия сезон цветовете могат да бъдат супер ярки и цветни, за да внасят заряд и настроенеие.

Флорални отпечатъци, вертикални и хоризонтални ивици, черно-бели точки, карета, диви щампи – всичко това ще внесе разнообразие в денят ви, ако не искате да носите едноцветно.

Любими десени, въпреки модните тенденции си остават белите и пастелни тонове. Ако ще ходите на парти и искате да бъдете забелязани вашата дреха е именно тази.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader