Всички дрехи

Къси бални рокли, защо не?

Късите бални рокли днес са точно толкова красиви, нежни и различни, кoлкото и дългите. Затова с наближаването на времето за купуване на бални рокли решихме да разгледаме късите такива.

Късите рокли за бал често биват подценявани. Iстината е, че те са доста по-практични от дългите. Също така те имат повече шанс да бъдат облечени отново за разлика от моделите  които стигат до земята. Последните много често завършват на закачалка в гардероба.

Късите бални рокли имат и още един плюс.

Лесно могат да се превърнат в дълги с помощта на воал, който се закача за полата на роклята.

Както дългите, така и късите могат да бъдат от две части, да имат дълбок отворен гръб, прозрачна дантела, красиви апликации, дантелени ръкави и прекрасно бюстие. Често този тип рокли биват и виждани в доста камъни, което днес не е за предпочитане. Също така има и красиви изчистени модели, които превъзходно са съчетани с дантелена бродерия. Те могат да бъдат с великолепно V-образно деколте, което да продължава по гушата или нормално в полукръг. Полата на късите бални рокли освен, че може да има одължение както само отзад, така и може да бъде доста бухнала или прилепнала по тялото.

Късите бални рокли са доста различни и дръзки, въпреки че днес не са предпочитани от повечето абитиуетки, модните критици са положително настроени към тях. Никога няма да сгрешите ако покажете своите крака носейки великолепни токчета на своя бал. Не само това, но каквото и да става ще знаете, че вечврта е ваша, защото за разлика от другите момичета вие ще се чувствате свободна в своята рокля.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader