Всички дрехи

Къси поли – насоки при избора

Късите поли вдъхновяват почти всички известни дизайнери и те не пропускат да ги включат в модните колекциите на всеки сезон.
Те могат да бъдат носени както през зимата, в комбинация с клин или плътен чорапогащник, така и през горещото лято.
Осигуряват удобство, жеснственост и привлекателност на представителките на нежния пол и са част от дамския гардероб, която всяка дама трябва да притежава.
При избор на пола трябва да се обръща внимание не само на марката и материята, но и на кройката и дължината. Важно  е да се прецени дали дадена пола е подходяща за фигурата на дамата, която я носи. За щастие, разнообразието от поли с различна дължина и дизайн дава възможност на жените да носят точно този модел, който прикрива техните недостатъци и подчертава онези части на тялото, върху които биха искали да акцентират.
Комфортни, свободни или изкусително тесни и предизвикателни, полите подчертават красотата на дамските крака, талия и ханш и определено привличат мъжките погледи. Могат да бъдат носени в офиса, на официални събития и делови вечери, на парти или на плажа – това зависи от модела, материята и начина по който са съчетани с останалата част на облеклото.
Практичните къси поли са идеални за младите момичета, а тези които са с дължина до средата на бедрото за по-зрелите жени.
Дългите и разкроени поли са по-подходящи за по-стройни и високи дами, а тези, които са тип балон, подхождат най-вече на слаби фигури.
Тесните и предизвикателни поли по тялото определено трябва да бъдат носени от жени с перфектни форми,  но в съчетание с подходящо сако, стоят добре и на по-пищни жени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader