Всички дрехи

Къси рокли дори и през студените дни

Роклите са сред най-женствените дрехи, които подчератват фигурата и придават съвсем различно излъчване на всяка визия. Лятото е сезонът, в който може да се насладим най- пълно на усещането за свобода, което предлагат, но и студените месеци ни дават възможност да носим любимите роклички по малко по- различен, но стилен и сладък начин. Ето няколко идеи за носене на къси рокли в студено време, в които ще се влюбите.

Миксирайте материите – велур, кожа и бродерия. Изглежда дръзко, но същевременно и красиво. Съчетайте плетена къса рокля с клин и боти до глезена. За връхно сложете стилно кожено яке. Шалът и шапката ще допълният есенно- зимната секси визия.

Заложете на класическата елегантност. Подберете черна къса рокля с дълъг ръкав и комбинирайте с дълго палто и чизми. Тази визия е изтънчена и красива.

Изберете сладък момичешки стил като съчетаете късата рокля с обемен шал. Ефирен модел с дебела плетена жилетка и винаги модерно и стилно. Ако търсите небрежна ежедневна визия заложете на финна къса рокля с кожено яке. Акесоарите са по избор.

къси рокли

 дамски кожени якета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader