Всички дрехи

Къси рокли за сватба – внимание към детайлите

Сватбата е събитие, което трябва да уважите не само с присъствието си, но и с подходяща визия. По начина по който изглеждате на този празник, хората ще съдят до колко ги уважавате и до колко сте отделили време и желание, за да се подготвите за хубавия повод.

По някакви неписани закони, на подобни събирания се обръща особено внимание не само на това с каква сватбена рокля е булката, но и как изглеждат дамите, които са уважили нейния празник.

Официалното облекло е повече от задължително, освен ако изрично не е упоменат конкретен дрес код.

Късите рокли са сред най-предпочитаните рокли за сватба. Освен че са много удобни, те могат да бъдат с разнообразна кройка, така че да подхождат на всяка фигура.

Можете спокойно да изберете къса рокля за сватба и дори това е препоръчително, тъй като ако сте с прекалено пищна или много дълга рокля, още повече бяла, ще изглеждате така сякаш се конкурирате с булката.

Разбира се, дължината на роклята и нейния модел трябва да бъдат съобразени с фигурата ви.

Моделът тип пеплум е много удачен избор, тъй като съчетава  официалност, елегантност и изисканост. Ивицата плат, която очертава талията е интересна, но трябва да се внимава, тъй като този тип разкроена къса рокля може да разшири оптически фигурата и бедрата ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader