Всички дрехи

Къси рокли от шифон за сватба и не само

Най-популярният плат за къси рокли е именно шифонът. А най-предпочитаният повод – сватбата. Шифонът се отличава сред останалите платове със своята ефирност, грациозност и естествено диплене, които са сред търсените качества за едно толкова значимо събитие. На сватбата всичко трябва да е хармонично, изпипано до последния детайл и невероятно красиво, затова, ако случайно Ви се е паднала ролята на главна шаферка и трябва да изберете роклите на останалите, вероятно ще се спрете именно на този плат.

Всички шаферки на сватбата се обличат в еднакви къси рокли от шифон.

Цветовете се избират според сезона – ако церемонията е през есента, актуални цветове са смарагдено зелено и винено червено. Ако е през пролетта – светли и пастелни, ако е през лятото – цитрусовите нюанси са за предпочитане. Зимата е по-креативен сезон. Тогава можете да експериментирате с цвят шампанско, сребърно и златисто. Винаги обаче можете да заложите на бялото.

Когато събирате размерите на шаферките, винаги вписвайте един номер по-голям, независимо дали те искат роклята от шифон да описва фигурата им. Моделът може да излезе по-малък и тогава ще трябва да правите изцяло нова поръчка, а това много ще Ви забави. От друга страна, по-големият размер ще помогне на всички да се чувстват по-комфортно през целия ден.

Ако няма да ходите на сватба, нито да подкрепяте булката във всеки момент, но все още искате да имате онази къса ефирна рокля от шифон, необходимо е да знаете, че тя не попада в категорията на ежедневните дрехи. Бихте могли да я носите като вечерен тоалет или на разходка. Най-популярната талия е гръцката в съчетание с два или повече катове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader