Всички дрехи

Къси рокли с висока талия

Високата талия все повече навлиза в модните тенденции през годините. Това никак не  е случайно! Предимствата й я правят част от гардероба на всяка дама. Високата талия се намества сред любимците на дамите под всякаква форма – панталони, поли, рокли, гащеризони. Днес ще разгледаме по-обстойно предимствата на късите рокли с висока талия.

Едно от първите неща, които превлича дамите това е фактът, че високата талия при роклите безспорно подчертават талията. При модели от този тип акцентът пада върху нея, а когато точно талията е гордостта на една дама, тя неизбежно ще предпочете да я подчертае. Всъщност много от дамите импровизират на обикновените си рокли, при които талията не е подчертана. Един от най-лесните начини да създадем висока талия на нашата рокля е чрез едно нежно коланче, което създаде силует на роклята и да подчертае талията.

Късите рокли с висока талия са предимство и за онези от нас, които не могат да се похвалят с така желаните от всички дълги крака.  Високата талия успява визуално да издължи фигурата като придава височина и прави крака много по-стройни и дори някак безкрайни.

Късите рокли с висока талия са подходящи и за жените с по-широк ханш.

Ако вие сте от тези дами, задължително трябва да съобразите модела. Той трябва да е разкроен надолу, за да се постигне желание ефект. С подобен модел рокля не просто ще прикриете ханша си, но и подчертавайки талията, тя ще изглежда много по-тънка.

И не на последно място за всички дами, които искат да подчертаят бюста си. Късата рокля с висока талия и разкроен модел надолу и тесни в горната част на тялото, прекрасно подчертават линията под бюста и самия него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader