Всички дрехи

Къси рокли с дантела

За всяка една дама идва моментът, в който иска да постигне една по-секси визия. Безспорно късите рокли, разкриващи повече от женското тяло, са прекрасен избор за това, но късите  рокли с дантела са идеалният начин за пресъздаване на подобна визия. Някои жени не смеят да изберат дантелена рокля от страх да не прекрачат границата на естетичното. Сега ще си поговорим точно за това, как да подберем правилния модел, с какво да го съчетаем и за какви поводи са подходящи този тип рокли.

Класическата черна рокля с дантела е подходяща за всяка една дама.

Черното винаги и било класика, а дантелата е подходящ начин да го разчупим. Ако искате да създадете по-огнена визия, може да комбинирате черната рокля с червени обувки на висок ток и дамски клъч. В случай, че искате да акцентирате на роклята, трябва да подберете по-неутрални обувки, бежови или пък черни, което и да изберете няма как да сгрешите.

Дантелата сама по себе си излъчва сексапил, но дантелената рокля с цепка безспорно бие класациите. Някои дами обичат дръзките визии, точно този модел са прекрасно допълнение към техните гардероби. Не бива да забравяме естетичното и именно за това трябва да съобразим дълбочината на цепката спрямо фигурата си и повода, който ни предстои.

Къса дантелена рокля с паднали рамене…това е една по-романтично-сексапилна визия. Тук трудно можете да прекрачите границата. Падналите рамене придават нежност и женственост на дамата, единственото, с което трябва да внимаваме е дължината на роклята. Не искаме да се чувстваме некомфортно, подръпвайки я постоянно надолу. За това се уверете, че коя е правилната дължина за Вас и просто бъдете уверена в себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader