Всички дрехи

Къси рокли с дантелени ръкави

Те са нежни, те са женствени, а също така много модерни. Те трябва да бъдат ваши, особено ако целите да постигнете романтична визия.

Почитателите на модата трябва да се възползват от това, че могат да се радват на различните видове дантела, защото през 17 век, когато тя се е появила, това е било привилегия единствено на богатите французи. Постепенно дантела започват да произвеждат и в Белгия.

Дантелата във всички нейни разновидности присъства ярко в дамските облекла днес, а преди векове, тя е красяла и мъжките ризи.

Доскоро виждахме дантела буквално навсякъде – тя присъстваше дори върху маратонките. Днес може да се каже, че дантела се забелязва само там, където е действително ефектна и необходима.

Късите рокли ни разкриват красотата на дантелата, която присъства под формата на дантелени ръкави. Целта е не само да се постигне ефектна линия, но и да се подчертае красотата и изяществото на ръцете. Често този модел рокли са с дантелен гръб – още една романтична препратка към миналото, когато дамите са били издигани на пиедестал.

Късите рокли с дантелени ръкави са подходящи за официални събития, за клуб или заведение. С тях можете да се облечете и да посрещнете всички празници и събития, на които искате да изглеждате елегантни и безупречно стилни.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader