Всички дрехи

Къси рокли с пайети

В навечерието на топлия сезон е време да обновите гардеробите. Внимателните почитателки на модата избират модели, които са подходящи за техния вътрешен свят и съответстват на модните тенденции.

Любителите на ярки, грандиозни изображения със сигурност хвърлят внимание на къси рокли с пайети за пролетта и лятото. И това съвсем не е случайност. Сред блещукащите пайети няма как да останете незабелязана. В колекции от дизайнери могат да се открият великолепни рокли с пайети, различни по различните части на света, като всеки майстор по свой начин използва възможностите за стилен декор.

Дискотечният стил е ясно забележим в модели рокли богато украсени с пайети от огнени нюанси: червено, розово, оранжево. Основните тонове се редуват с бяло или светло златисто. Такива вечерни къси рокли позволяват на всяко момиче или жена да заблести в буквалният смисъл.

Дори поглеждайки към модели в лилави и златни нюанси, лесно може да си представите звезда като Лиза Минели. Е, сега и самата вие може да сте като нея избирайки своята къса рокля с пайети.

Ливанският дизайнер Зухайр Мурад продължава да завладява Париж

През миналия сезон той използва пайети в колекцията от луксозни вечерни рокли, а през пролетта и лятото на 2017 г. решава да диверсифицира познати мотиви с относително сдържане. Но това не му попречи да комбинира елегантността с наситена палитра.

В моделите къси рокли той използва основните цветове: червено, бяло, черно, златно. Тяхната богата енергия в съчетание с блясъка на пайети трябва, да предизвика асоциации с елементите като: игра на слънчева светлина, тъмнината на нощното небе и пламъците на огъня.

Дизайнерът остава верен на себе си, декорирайки блестящия декор с модели къси рокли играейки с текстури. Дори по прозрачната тъкан, поръсени с пайети и кристали се забелязва майсторското творчество на изтъкнатия създател. Освен това, той не само създава смели модели покрити с декорация, но и се грижи за по-практични варианти. Основното цветово решение на вечерните рокли е в наситените нюанси на червено и черно.

Използвайки с вкус, пайети Соня Рикел залага в колекциите пролет-лято блестящи декоративни елементи. Всички те са внедрени в късата рокля смислено и подходящо.

Колекциите на английската къща Александър Маккуин неизменно се отличават с наличието на блестящ декор и в това изпълнение се съчетават пасторални мотиви.

Специалното излъчване се дължи на деликатните аксесоари и тяхното проектиране. Всичко това придава сиянието на цветовете в един модел на къса рокля с пайети.

Модерническите експерти насочват погледа върху романтиката, красотата на възродената природа и цъфналите пъпки.

Дизайнерите успешно са използвали блестящ декор и в модели с тъмни цветове. Особено внимание се обръща на Александър Маккуин, който използва големи пайети от начало на 2000-те.

В контекста на модните ревюта не е трудно да се отбележи, че такава ярка декорация като пайети през пролетния и летния сезон на 2018 г. заема достойно място. Слизайки от модните подиуми в гардероба на модата, една блестяща тенденция е готова да привлече възхитителни погледи с компетентен подход.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader