Всички дрехи

Ластични дънки за извайване на фигурата

Денимът от край време е завладял, както мъжкия, така и дамския гардероб. За неговата популярност ще се говори и в бъдеще! Днес има дънки, които са по-удобни и разнообразни от която и да било друга дреха.

И ако първоначално дънките са създадени като практическа униформа за каубои, фермери и работници, днес с времето те изпълват всички модни подиуми в света. Днес дънките са станали неразделна част от ежедневния гардероб. Модерни изображения, използващи дънки, могат да бъдат намерени както в стил на случайни, ежедневни модели, така и в бизнес и офис стил. Много впечатляващ вид са еластичните дънки. Те са чудесни за парти или за клуб.

Дънките са не само универсално нещо за всеки ден, но и перфектно обгръщат фигурата, за да подчертаят достойнствата и да скрият недостатъци. В зависимост от вида на вашата фигура, може да изберете правилните джинси.

Еластични дънки

Това са най-тесните дънки здраво прилепнали към краката. Те са идеални за притежателките на слаби крака. За тези дънки комбинирайте леката туника с яке свободна кройка. Така ще създадете стилен образ.

Дънки, като кожните, стягат крака, но за разлика от кожата, те създават малки гънки. Тези дънки могат да скрият малките недостатъци, но трябва да сте внимателни, защото прекалената лъскавина изкарва всичко на показ.

Класически прави дънки със средна или висока талия

Абсолютно универсален модел – подходящ както за слаби, така и за пълни жени. Дори на вид правият модел на крачолите в състава си съдържат еластан, което ги прави много удобни за едри дами. Тези дънки изглеждат чудесно с риза и класическо яке и са страхотно облекло за офиса.

Модерните дънки с удобна форма е желателно да ги носите с пухени туники или блейзъри – за да създадете романтичен образ.

Друга версия на еластични дънки са моделите клин. Те често се носят от млади момичета и най-комбинирани са с тениски и топове.

И накрая, най-популярните през последните няколко сезона са „мама дънките“. Този модел е заимстван от 90-те. Дънките на мама са дънки с висока талия. Те са невероятно удобни и затова са страхотни за ежедневието. Този модел може да се носи от жени, с каквато и да е фигура и да съчетава и друга тенденция – например бродерия.

Независимо от стила дънките, които избирате с еластични дънки всяка жена ще усети комфорта, независимо от размер и форма, а с тях и може да останете неустоими всеки ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader