Всички дрехи

Летните ботуши – тема табу или любима част от стайлинга

Интересна част от визията на по-екстравагантните дами по време на горещия сезон са летните ботуши. А дали всъщност те трябва да останат само за студената зима, или можем да се възползваме от тях и в хубавото топло и слънчево време?

Не са много жените, които си позволяват да обуят ботуши посред лято. А защо? Благодарение на модни гиганти в сферата на обувките, те са се превърнали в неизменна част и от горещия сезон. На пазара има невероятно разнообразие – можем да избираме между дантелени ботуши или пък такива с отворени пръсти, за да може все пак да се види и изящният ни педикюр. Ботуши на дупки, каубойски или ленени – за всеки вкус по нещо.

А размерът – разбира се, че е важен. За почитателките на високите обувки, естествено, всички варианти ги има на високи токчета или платформи. А момичетата, които обичат да са здраво стъпили на земята, могат спокойно да заложат на ниски ботуши – актуални и удобни. Без значение кои от тях ще изберем, те ще се превърнат в страхотно допълнение към късите панталонки и потника или към роклята.

Дерзайте, момичета, щом звездите могат да си го позволят, защо пък ние да не можем?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *