Всички дрехи

Летни рокли от трико – свобода и стил

Роклята от трико е една от най- известните и предпочитани дрехи в гардероба на всяка жена. Причината главно е, че те се обличат и събличат много лесно. Не като повечето официлани рокли, с които трябва да подскачате половин час за да ги закопчеете. Освен това роклята от трико е универсална – може да се носи от сутрин до вечер и все още да придава неповторим стил на визията ви.

На пазара има изключително разнообразие на модели рокли от трико и за това този вид рокля е подходящ за всеки вкус и стил. Независимо дали ще я носите на работа, в официална среда, на разходка или на лятно парти.

Роклите от памучно трико са малко по- плътни и подходящи за хладни дни. Моделите от леко трико са изключително подходящи най- вече за горещите летни дни. На пазара ще срещнете голямо разнообразие на рокли от трико. От стандартните модели до коляното, до дългите модели и по- късите и ефирни над коляното.

Често роклите през лятото са с флорални цветни мотиви. Това е така, защото лятото е сезонът на цветовете и рокля с флорален мотив изпъква модерно, стилно и свежо. Внимавайте само при съчетаването на рокля от трико с флорални елементи. Оставете роклята да акцентира във визията, използвайки минималистични аксесоари или дори без аксесоари.

Тъмните модели рокли от трико са неутрални и могат да се съчетават лесно с обувки и аксесоари по ваш избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader