Всички дрехи

Летни рокли с висока талия – модните спасителки

Изключиетолно модерна през 70-те години, роклята с висока талия се завръща на модния подиум. Или по правило тя никога не е излизала. Винаги си е била там, чакаща в сенките за дамите, които се нуждаят от нея.

Роклята с висока талия стои прекрасно на слаби и ниски момичета. Подертава бюста и акцентира тялото и женските крака и по този начин оптически ви прави по- висока. В комбинация с обувки или сандали на ток, роклята стои повече от перфектно.

Другото чудесно качество на този вид рокля е с висока талия, малко ръкавче и ластик под бюста. Позволява да се носи от дами с по-едър бюст и различни мерки на талията и ханша. Пада свободно около тялото и не очертава талията и ханша. Дължината на роклята е около коляното. Моделът е подходящ за ежедневието на всяка елегантна жена. Удобство и практичност съчетани в тази прекрасна романтична рокля.

През летният сезон ще откриете рокли с висока талия, изработени от памук или трико. Материи, които не задържат влагата и позволяват на кожата да диша свободно. През лятото на мода са много актуални роклите, разкроени в долната част.

Принт на точки е ултра модерен за сезона, също така раето и ярките цветове. Ретро роклята с висока талия е изключително подходяща за момичета и жени с малко по-пълна фигура. С този тип рокля ще подчертаят бюста и ще прикрият недостатъците си в долната част на тялото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader