Всички дрехи

Летни рокли 2018 г. – тенденции

Лято 2018 обещава да бъде страстно, и не само заради сезона, а заради ярките модни колекции, които са ни подготвили дизайнерите и модните къщи. Основата на моделите е женската нежна природа и красота. Лятната колекция рокли ще бъдат оценени подобаващо от всички, дори и от дамите, които не ги предпочитат.

През пролет/лято 2018 на мода отново са всички разновидности на лятната рокля – дълга, къса, до коляно, под коляно, над коляно и всички останали модели. Основните тенденции отново клонят към уникалния „бохо“ стил. Зад него бързо, бързо се нарежда стилът „барок“, следван плътно от роклите с нетрадиционни шарки и щампове. Специално за дамите, които са заклети фенове на денима, ще намерите и дънкови рокли, които са също изключително тренди. Като цяло 2018 обещава да даде на всеки вкус това, за което си мечтае.

Над всички останали рокли ще изпъква късата рокля по своя закачлив и свеж начин. Дамите, които ги изберат ще изглеждат красиво и непринудено. През 2018 ще видим и един завръщащ се стил. Това е рокля в стил дреха. Характерното за нея е, че е стегната доста под линията на бюста. Тези рокли са изключително подходящи за момичета с излишни килограми, защото не подчертава директно талията и прикрива недостатъците. Дори и слабите момичета може да подчертаят своята женственост с този модел рокля.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *