Всички дрехи

Летни спортни рокли

Живеем в особено забързано ежедневие и времето все не ни стига. Всяка една жена има ежедневно куп ангажименти и често не разполагаме с много време, което да отделим на себе си. Все повече дами избират да носят в ежедневието си кецове и спортна визия, която да не изисква много време. През лятото всички ние обичаме роклите, едно истинско улеснение – обличаш една дреха и тоалетът ти е готов. Напоследък спортните рокли са особено актуални. Материите им са приятни и държат прохладно през лятото, кройките им са много удобни и са едни от любимите летни дрехи за спортните и бързащи дами.

Един от най-класическите модели това е изчистената черна или бяла, памучна спортна рокля с втален и прав силует. Материята не изисква гладене, моделът не е претенциозен и позволява носенето му на различни ангажименти и срещи през деня.

Друг особено нашумял и модерен спортен вариант на лятна рокля това са тънките, памучни рокли наподобяващи дънков десен. Вариантите на модели тук са много – вталени, разкроени, дълги и къси. Всеки един вариант е атрактивен. Често за акцент на тези рокли се използва шитата дантела или пък бродираните щампи. мода.

Нека все пак не забравяме и дългите рокли.

Памучните дълги рокли с прав и втален силует и дълбока цепка са абсолютно достойни да влезнат в класацията. Не по-малко удобни от късите, те се превръщат в любима дреха на много забързани дами.

Повлияна от западните страни, модата у нас предлага и още един интересен вариант на рокля. Това са роклите тип  extra large T-shirt или иначе казано, рокли, които изглеждат като големи тениски. На много дами не им допада тази визия, но много от младите момичета харесват точно тази част в новата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader