Всички дрехи

Лилави рокли – люляк и виолетки в гардероб

Лилавите рокли от няколко години насам се старае да се внедри постоянно в дамския арсенал. Ако и вие искате да притежавате поне една такава дреха, то научете повече за цветове, моделите и стиловете.

Лилавата рокля има голямата привилегия да подхожда, както на блондинки, така и на брюнетки. Тя е идеално предложение за дамите с тъмна коса, мургава кожа и тъмни като маслини очи, но и чудесно изгражда нежната белота на аристократките – дамите с руси коси, бяла кожа и светли очи. От вас се иска първо да изберете правилния нюанс лилаво, а след това модел и кройка, според повод и телосложение.

Лилави рокли има във всевъзможни нюанси.

От цвят на люляк, през фуксия, лавандула и виолетки. Лилавото е част от правилата, събужда загадъчност и романтика. То може да направи една дама едновременно секси и недостижима. Роклята в сянка люляк е чудесна за брюнетка и блондинка. Важното само е да не е твърде контрастираща. Единствено с внимание трябва да подходят червенокосите. За тях фуксията може да реши въпроса.

Коктейлната рокля в нежния цвят лилаво може да има съвсем различен стайлинг. Подбрана с правилните обувки, аксесоари, прически и орнаменти може да постигнете впечатляващ ефект.

Пурпурният цвят е много привлекателен и капризен, затова го допълнете точно и обмислено.

За експериментаторките и смелите дами, контраста на виолетово и оранжево, тюркоаз, жълто или злато е позволен.

Вечерните рокли в лилав цвят могат да бъдат допълнени с изкуствени бижута, полускъпоценни и скъпоценни камъни, но най-изгодно е да се подчертаят със сапфири, аметисти и диаманти. Всичко това навява за изтънчеността и лукс допълнени от тяхно височество Златото и сдържаност и студ от негово право Среброто.

Според избора на лилава рокля всяко момиче или жена може да декларира своята личност. Нежен или страстен този цвят буди възхищение, завистливи погледи и върши чудеса. Притежава невероятна стойност и актуални цветове.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader