Всички дрехи

Лилави рокли – цвят люляк в дрехите

За няколко сезона модните дизайнери по цял свят отчаяно се опитват да направят моралната рокля небрежна рокля, докато жените по цялата планета все още я свързват с някакъв тържествен повод, който изисква да бъде светъл и изискан.

Предвид факта, че самият люляк е доста блестящ е трудно умело да го внедрим в дрехите за всеки ден. И все пак тази крещяща несправедливост, изглежда повече от елегантно в пурпурната рокля.

До преди съвсем скоро време, всички нюанси на лилавото са се смятали за прерогативи на благородните хора, защото били смятани за знак на доверие и арогантност.

Лилавото “излиза” от правилата с романтизма и мистерията, способността да направи една жена едновременно недостижима и секси.

Роклята с люлякова сянка може да разкраси брюнетка или блондинка и да бъде леко контрастираща. Червенокосите дами могат да експериментират с токова облекло и да изберат най-доброто. Коктейлната рокля в нежния лилав цвят може да е в различен стайлинг. В съчетание с черно или бяло болеро, яке или наметало с правилно подбрани обувки, аксесоари, прическа и грим може да се постигне уникален ефект.

Пурпурният цвят може да е много привлекателен и капризен, затова го допълнете внимателно с бели, златисти, черни, бежови и сиво-метални цветове. Опитайте се да съчетаете обувките и орнаментите като единно цяло. Например, ако изберете светло лилаво облекло, комбинирайте с черни обувки, докато в комбинация с по-тъмен лилав е да сложите бели акценти.

Вечерните лилави рокли във всички нюанси могат да бъдат допълнени с изкуствени бижута или камъни като аметисти, сапфир или диаманти. Луксът и изтънчеността се внасят в комбинация между лилави рокли и злато. Сдържаност и студ, навява комбинация между лилава рокля и сребро.

Рокля в люляково лилаво изглежда нежна, а рокли във виолетов цвят създават дълбочина.

Всяка една рокля е възможност смело да декларирате своята личност. С такава може да събудите възхищение и представлява чудесна възможност да покажете невероятно излъчване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader