Всички дрехи

Лицето на февруари – трендове и мода

Най-късият месец в годината е времето на най-големи промени. Вино, кокичета и последни снегове – времето обаче остава прохладно. Ето какво препоръчват модните дизайнери за Вашия гардероб.

Кадифе и плисе

Тъмните тонове и черния цвят са актуални в момента. Кройката е по-свободна, а дължината е по-голяма от обичайното. В контраст са белите пуловери и връхни дрехи с широко райе в пастелен цвят. Топлото синьо и сиво създават усещане за уют. Семпли, удобни – комбинират се идеално с бели панталони и сини дънки.

Три четвърти

Късите ръкави на пуловерите и по-дебелите блузи са подходящи за непостоянното време, а също и панталоните три четвърти. Те се правят от вълна, по-широки са от обикновените и се носят с високи ботинки. Имайте предвид, че те оставят част от прасеца Ви открит. Винаги можете да си сложите чоропогащник с телесен цвят, ако се притеснявате.

Турско синьо

Ако предпочитате дънкените платове, това е Вашият сезон. Дънковите поли, също якетата и роклите са актуални през февруари. Ако не обичате дънките, можете да заложите на цвят индиго. Няколко нежни костюма по тялото са добър избор за офиса.

Връхна дреха

Сега е правилното време да се освободите от тежкото палто и да го замените с дебела жилетка тип „пончо“ или дори кашмирен шал, стига да покрива гърба и част от ръцете Ви. Бъдете внимателни с избора си на материя. Избягвайте изкуствените влакна. Имайте на ум, че малко по малко трябва да се освобождавате от дебелите дрехи, за да можете след това по-лесно да ги замените с пролетни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader