Всички дрехи

Лято по женски – най-добрите трендове

Перфектните джинси

Перфектните джинси имат и перфектният размер – Вашият. Изберете модел, който да прилепва по тялото Ви. Независимо дали ще се спрете на къси или дълги, талията е по-важна през летния сезон – ако смятате предимно да се разхождате, ниската талия е за предпочитане в комплект с подходящия колан. Ако сте настроени за по-релаксиращ ден, високата талия ще Ви осигури комфорт и ще Ви избави от притесненията.

Вечният кашмир

Решили сте да излезете вечерта? Кашмирената блузка или жилетка ще Ви пази от простудяване. Макар кашмирът да се свързва предимно със снеговития сезон, той е подходящ и за лятото, защото няма да Ви спарва, дори да го носите под ръка.

От дневна до вечерна рокля

Това обикновено е дългата/макси рокля. Както всяко лято, принтът си остава неразделна част от предлаганите модели. Материята може да е по-тежка или по-лека, според предпочитанията Ви. Сандалите и чехлите са предпочитана комбинация. Запазете токчетата си за специален повод.

На работа

Прекарвате лятото на работа?  Няма проблем. Дълга, диплеща се риза ще Ви повдигне настроението. С ярките си принтове и универсална кройка ще сте едновременно делови и свободни.

Универсална чанта

Лятото е невъзможно без чанта, в която да държите слънчевите си очила и кремът против изгаряне. За плаж може да се спрете на плетени, широки модели, които да поберат хавлията Ви. За останалото време една стандартна кожена чанта ще Ви е напълно достатъчна.

Обувки за разходка

Колкото по-хубаво е времето, толкова по-дълго искаме да му се наслаждаваме. Не измъчвайте краката си с твърде неудобни или високи обувки. Ако асфалтът не е твърде горещ, пробвайте да се приберете след плажа боси. Няма по-хубав начин да завършите дългия ден.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader