Всички дрехи

Макси мода за пухкавите бонбони

Слагането на рамки е нещо, от което винаги трябва да бягаме. Но е факт, че има хора, които не притежават формите на топ модел. За сметка на това обаче притежават друг чар. Голяма част от по-пълните дами смятат, че с носенето на широки дрехи прикриват по-едрата им фигура. Това е грешка. Колкото по-широки дрехи носите, толкова по-голям обем на фигурата си придавате.

Изберете дрехи и аксесоари, с които да подчертаете най-красивите извивки на тялото си и акцентът да пада именно върху тях. Много е важно платът, от който са изработени дрехите. Що се отнася до панталони избягвайте прозрачните и ленени такива, както и лъскави и блестящи модели. Те ще ви дадат бонус-килограми. Вместо тях изберете тънък плат или трикотаж, предназначен за костюми. Те ще придадат изваяност на фигурата ви. А за още по-голяма стройност облечете черно, сиво, тъмно-лилаво или тъмно-синьо. Или който и да е цвят, но в тъмен нюанс.

За пухкавите дами не важи правилото за разделяне на фигурата на цветове. Не се старайте едната дреха да е светла, а другата тъмна. Това ще ви изиграе лошо шега. Носете цветовете, които ще ви накарат да изглеждате по-слаби. Ярките цветове запазете за мястото, към което искате да привлечете вниманието и го постигнете с помощта на аксесоари. Панталоните с ниска талия са нещо, което трябва да отбягвате.

Подчертавайте тази част на тялото си, с която се гордеете и акцентирайте върху женствените си извивки. За постигането на модерна визия изберете актуални бижута, а за развеселяване на настроението си поиграйте с цветовете. И не забравяйте, че най-важното нещо е да се чувствате добре в собствената си кожа. Едва тогава ще изглеждате сексапилни и желани, без значение цифрата на кантара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader