Всички дрехи

Макси рокли – как да ги избираме

С настъпването на лятото всяка жена има напълно естествено желание да актуализира гардероба и да изглежда модерно и красиво. В избора на рокли за жените с “пухкави” форми е важно да се вземат под внимание на някои подробности, защото това е добре подбраната рокля, която ще ви помогне да скриете някои недостатъци във фигурата, както и подчертават предимствата на фигурата.

Дизайнерите разработват много стилове модни рокли, които позволяват на жените да избират за себе си най-разнообразните варианти на рокли. Правилно подбраните рокли могат да скрият недостатъците и в същото време да подчертаят всички предимства и да акцентирате на точните места, където е необходимо.

Моделите модни рокли за пълноценни момичета и жени:

За притежателките на елегантни форми моделите дамски рокли, също са елемент на гардероба, от който не бива да се отказват.

Първо, отървете се от основния стереотип, че лятна рокля за момичета трябва да бъде носена само от фини дами. Всъщност, роклята не само не крие недостатъците на фигурата, а напротив, визуално прави още по-пълни.

Моделите летните рокли са много разнообразни, но най-успешните трябва да бъдат умерено монтирани и да имат прости вдлъбнатини.

При избора на рокля, обърнете внимание на онези, които визират на талия. Роклите, които скриват корема, както и прекомерно широките бедра, успешно подчертават красивите гърди.

Изберете рокли с V-образно гърло, големи щампи или брошка на гърдите.

Отлична дължина за роклите е тази до коляното. Моделите с отворени рамене и широк колан поставят акцент и ще подчертаят красотата.

Роклята остава отличен вариант за вечерен тоалет. Тя трябва гладко да се придържа към фигурата и изглежда стилно и женствено.

Друга отлична възможност за пълните жени остава рокля в стил Емпайър, както и в гръцки стил. Такива рокли падат леко по женската фигурата, скривайки пълнотата на корема и бедрата и подчертавайки красивите гърди.

Изберете тъкани за рокли

Най-добре е да изберете рокля от дънки, памук, трикотаж или шифон. Напълнени с такива материали като сатен, кадифе, коприна.

Чертежи и отпечатъци на рокля е по-добре да изберете вертикално. Те визуално ще разширят фигурата и ще станете визуално по-слаби.

Забравете стереотипа, черното прави слаби. Роклите е добре да се избират в червено, мента, лавандула, розово, тюркоазено, бежово. Нека в гардероба ви има само едно изключение – малка черна рокля, тя трябва да присъства в гардероба на всяка жена, независимо от нейната възраст, форма или статус.

Ако следвате всички съвети на стилисти и модни дизайнери, може лесно да вземете добра рокля и да изглеждате много привлекателни на всяко събитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader