Всички дрехи

Маратонки, кецове, сникърси, а защо не всичките

Удобни и модерни, маратонките, кецовете и сникърсите са обувките, които могат да паснат на вашия стил и които всяко момиче трябва да има.

Какви са тенденциите при този тип спортни обувки през тази година?

Маратонките стават все по-атрактивни и се приближават все повече до обувките, които можете да носите навсякъде и с всичко.

След като Adidas пуснаха на пазара маратонки с 3D принтове, вероятно трябва да очакваме все по-атрактивни и различни модели, които без проблем можем да съчетаем с ежедневни и дори официални модни сетове.

Кецовете са доста по-семпли и достъпни като цени, затова пък винаги могат да бъдат преобразувани в нещо различно и нестандартно. Може би поради тази причина все по-често виждаме дизайнери, които предлагат ръчно рисувани кецове или кецове с инкрустации от камъчета и дори перли.

Сникърсите са новите пантофки – толкова удобни и непретенциозни едновременно. Това лято можете да носите сникърси в пастелни тонове или така модерните модели с пришити сребристи или златисти пайети.

Гладките сникърси отстъпват място на релефни и капитонирани, а подметките са предимно бели и отличаващи се от горната част на обувката.

При всички положения, имате избор.

На какъвто и модел спортни обувки да се спрете, вероятно няма да сбъркате, просто защото те са създадени, за да ви бъдат удобни.

Тук може да разгледате  всички модели сникърси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader