Всички дрехи

Модата на дамските високи ботуши

Да носиш мечтите на някого на краката си е да дадеш реалност на нечия мечта.

Роджър Вивнер

За жената голямата страст са обувките. С настъпването на есента мисълта на жената е заета с въпросът какъв чифт ботушки да си закупи.

Предлагаме малък наръчник за най-актуалните модели есен-зима 2017/2018:

Високи дамски ботуши тип чизми

Екстравагантни и секси тези ботуши издължават крака и стоят супер елегантно. Те могат да бъдат тип чорап за слабите момичета и тип акордеон за по едрите дами. Материалите, с които се изработват чизмите са велур, кожа, лак или комбинация от тях.

Ботуши за езда

Този тип ботуш продължава да намира място в колекциите. Те са супер удобни с дължина малко под коляното, с ниска подметка в разнообразни цветове и текстури.

Каубойски ботуши

В стил Дивия запад те ще допаднат на жените с приключенски дух. Цветовете са ярки, украсени с различни апликации и бродерии.

Чизми с ниска подметка

Акцентът и тук отново е дължината на ботуша, но за разлика от класическите чизми, тук подметката е равна и ниска, като някъде може да присъства и на платформа. Независимо от ниската подметка и този модел стои стилно и модерно.

Класически дамски ботуши на висок ток

И този сезон класическите ботуши са на мода. В един изчистен, с връзки или цип ботуши на ток ще сте актуална и секси, където и да се появите.

Тенденциите в цветовете са цветни и провокативни. Няма да сбъркате ако изберете модел с капси, вериги, животински принтове или щампи.

високи ботуши

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader