Всички дрехи

Модата при дамските дрехи през 2018г.

Смяната на сезоните е истински празник за запалените модни почитателки. Запознаване с новите тенденции, пречупване през индивидуалния стил и разбира се, голям шопинг на модерни дрехи и аксесоари. 2018г. се очартава да бъде много ползотворна, цветна и богата на модни тенденции и красиви дрехи

Есен/зима 2017-18 няма да ни остави да скучаем при избора на нови попълнения в гардероба. Големите дизайнери са ни подготвили мощни дози колорит, изящество, лудост и класика в еклектичен микс от разнообразни съставки.

Спортът вече тотално се вмъква навсякъде, без никакви табута. Съчетанията от анцуг и високи токчета, елегантна рокля и пухенка, дори не се приемат за ексцентрични, а просто за модерни. Истинска радост за спортните момичета.

Ватираните пухени якета също няма как да не бъдат споменати, защото стават все по-популярни и разнообразни. Можете да ги срещнете навсякъде по улиците.

При материите задължително трябва да се отбележи водещото присъствие на денима и по-конкретно на комбинацията от дънково яке и дънки, която до скоро се възприемаше като демоде. Комбинацията от деним е по-модерна от всякога.

Цветната кожа с косъм и перата от птици също за сред топ трендовете за сезона.

Червеното и сребристото доминират сред цветовете. Към тях се присъединява и един типично летен цвят – тюркоазено, внасяйки огромно количество свежест в колекциите.

Каре и точки, зимни цветя и етно мотиви са лидери при принтовете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *