Всички дрехи

Моден писък – маратонки на платформа

Модните дизайнери не спират да творят и създават какви ли не чудати и шикозни модели облекла. Точно поради тяхната креативност, светът на модата расте и се развива с невиждани темпове. Последната топ тенденция са дамските маратонки на платформа.

Точно така, правилно прочетохте. Това лято модата предизвиква всички жени да погледнат нещата от високо. Вече не само добрите стари обувки на ток са модерни, трябва да направим място за новият тотален хит за лято 2017г. – маратонките на платформа

Те са невъобразимо иновативни, нестандартни и, безспорно, са супер шик. Разбира се, няма да можете да спечелите маратон с тях, но те и не са и предвидени за целта. Тяхната главна цел е изпъкнат със своята неповторима комбинация межу спортна визия и елегантна линия …. яко нали?

Още когато ги видите за първи път ще се чудите дали ви харесват или са прекалено странни. Съветът е да се поддадете на изкушението и да пъхнете крак поне в един чифт. На бас, че няма да останете разочаровани и да съжалявате. Златната възможност, която предоставят маратонките на платформа е съчетанието на спортен аутфит с онази секси стойка, която може да се постигне само с обувки на висок ток. Никак не са за изпуксане.

Разнообразието от цветове, материи и шарки при маратонките с вградена платформа е наистина впечатляващо. Ключовите думи на модерните цветове са многоцветно и лъскаво. Изобщо – тези модели са създадени, за да ви накарат за се отличавате!

Носете ги с джинси, готино спортно долнище, дори с пола или рокля. Когато времето стане по-топло пък, можете да ги съчетаете с къси панталонки. Експериментирайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader