Всички дрехи

Модерна и стилна зима със дамски ботуши

Зимата неумолимо започна да напомня за себе си и всички си задаваме въпроса дали сме готови да я посрещнем с топло облекло и обувки. Ботушите винаги са били женският фаворит за най- студените дни от годината, поради простата причина, че освен да пазят краката топли и модерни, те се съчетават лесно с останалата част от аутфита. Зимните дамски ботуши са идеални за дамите, които искат да бъдат с уютни и стилни обувки.

Освен задължителните черни ботуши  модерни ще бъдат и топлокафявите тонове (не, че някога са излизали от нея). Дебелите, плоски и не много високи токчета са практични и модерни. Ежедневните ботуши с платформа или равна подметка придават ново значение на думата комфорт. Ботушите, изработени от кожа предлагат луксозен облик на визията, особено високите над коляното модели. Велурените ботуши са едно изключително красиво допълнение към официалният толет, стоят прекрасно в комбинация с рокля.

Без значение дали са изработени от кожа или велур, дамските зимни ботуши имат силно присъствие в зимният сезон. В своите колекции, дизайнерите използват освен черно и кафяво, но и на бордо и виолетово. Разбира се, класическият черен цвят е един от най- предпочитаните поради факта, че се съчетава най- лесно.

Дамските каубойски ботуши също се завръщат постепенно на мода, особено моделите с типичен заострен връх. Вече има модели и на платформа.

В завършек ще кажем, че дамските зимни ботуши са повече от задължителни, не само заради стилното си модно излъчване, но и заради топлината и сигурността, която предлагат. Те са нашето спасение за студените зимни дни.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader