Всички дрехи

Модерните зимни рокли

Роклята, един от основните женски инструменти, е част от женския гардероб не само през лятото, но и през зимата. Ето и как да продължите да сте все така прекрасни и модерни и в студа.

Докато дългите рокли се използват, през този сезон, с цел затопляне на цялото женско тяло, то късата е небрежния дълъг пулловер, с който се чувстваме супер удобно и свежарски, особено ако съчетаем с високи чизми и топъл чорапогащник.

Роклите с къс ръкав може да допълним отдолу с тънко поло или дантелено боди. За ходене в парка, пазаруване или среща с приятели може да се заложи на спортната рокля тип пуловер.

Плетената рокля туника е от основните модели, които лесно се съчетават с клин или с красив ботуш.

Трикотажните рокли създават усещане за мекота. Те придават на женския силует привлекателност и подчертават хармонията на извивките.

Ако ви предстои зимна сватба не се тревожете, защото дизайнерите са помислили и за вас. Към класическите модели се вижда добавяне на брокат, тафта, кадифе. Много често по-младите булки избират късата рокля в съчетание с висок ботуш и ръкавици, но дългата е все още фаворит за мечтаната бяла рокля.

За официалните случаи може да се спрете на асиметричните линии. Дълбокото деколте отпред и на гърба също е част от зимния гардероб.

Цветовете са ярки и блястящи, носейки усещане за празник.

На каквото и да заложете не забравяйте, че зимата е момента да се почувствате като в една вълшебна приказка с прекрасни семейни моменти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader