Всички дрехи

Модерният дамски плетен пуловер

Плетените дрехи са незаменими през студените дни. Новия есенно-зимен сезон 2017/2018 е изпъстрен с разнообразни плетени пуловери.

Забелязва се, че основния модел пуловер е в стил oversize. Дизайнерите го използват и за отделни части – широчина на ръкава, дължина на ръкава… Този модел се комбинира идеално с клин или скини дънки.

Често срещано е смесването на различни стилове плетки и материи.

Класическите модели се запазват. Тези модели нежно галят женското тяло. Различното при тях се забелязва в стила на ръкава и добавените декорации от кожа или дантела. Голите рамене също присъстват, като най-често това е модел без ръкави съчетан с жилетка.

Цветовете са пясъчни и бежови, но присъстват още и сиви, теракотени, сини  като в някои модели има и блестящи нюанси.

Десенът на пуловерите се разнообразява с геометрични форми – ивици, ромбове, зиг-заг.

Всички сме свикнали плетеният пуловер да присъства единствено във всекидневието ни. Дизайнерите обаче искат нещо ново и го откриват в красотата на плетките. Много от моделите представляват истинско плетено изкуство, където фантазията се е разгърнала и ни открива истински шедьоври достойни за феи магьосници.

Яката на плетените пуловери може да е с форма на плитки, обло или лодка деколте.

Изключително приятни на допир са пуловерите от мохер, които са супер топли и меки.

Интерес през този сезон събуждат и пуловерите с принт на анимационни герои, с които се търси да се внесе спонтанност, веселие и безгрижие.

Като цяло плетените пуловери през сезон 2017/2018 са супер модерни, топли, удобни и целят да задоволят и най-капризните си притежателки.

блузони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader