Всички дрехи

Модерни дамски дрехи за офиса

Начинът, по който се обличате на работното място, е важен елемент от цялостния образ, който колегите ви си изграждат за вас. Дрехите, аксесоарите, обувките, грима изграждат имиджа, който имате в офиса. Всички са чували за поговорката „По дрехите посрещат …“ За това в зависимост от работното място, се изисква специален дрескод, който е добре да се спазва.

От заседателната зала, през работното бюро до официалната вечеря, роклята за работа е лесна за носене от понеделник до петък. С изявени цветове и принтове върху елегантния дизайн, този тип рокли ще сложат думата „стил“ най- отгоре върху CV-то ви. Добавянето на аксесоари ще допълни визията по неповторим начин. Внимавайте само с дължината на роклята и дълбочината на деколтето.

Вместо рокля можете да заложите и на пола в неутрален цвят и задължително с дължина до коленете и я съчетайте със стилна блуза. За връхно можете да използвате сако, изчистено кожено яке или дълго палто. Използвайте елегантни обувки за завършек на визията.

За изисканите бизнес дами тук са уникалните дамски костюми. Ако използвате класически костюм със сако и панталон, задължително заложете на бяла риза или официална блуза. Не е задължително цветът да бъде само черен. Разнообразявайте със сиво, тъмносиньо, кремаво и елегантно червено.

Избирайте стилни и удобни обувки за офиса. Те издават много за характера на притежателя си. Ако са зле поддържани, това говори зле за хигиенните навици. Перфектните обувки пък веднага привличат вниманието по правилния начин.

Ако работите на консервативно място и мразите скучните дрехи, които то изисква, има стилен начин да заобиколите „офис каноните“. Използвайте бижута. Заложете на смели обеци или обемно колие, за да се отличите по правилния начин. Стилистите съветват в тези случаи да избягвате твърде крещящите пръстени и гривни не само защото не са стилни, но и понеже не са практични.

офис рокли

дамски костюми

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader