Всички дрехи

Модерни дамски поли

Едва ли има по-женствена дреха от дамските поли. С тях може да бъдем секси, сладки, изискани или просто каквото си поискаме. Затова решихме, че е добра идея да ви представим различните видове поли.
Пола тип акордеон. Платът на тези поли е лек и фееричен. Огънат е в окордеонна форма и пада свободно надолу. Може би любимата пола на всички обаче е така наречената А-линия. С висока талия, тя прави силуета ви по-слаб и издължен. Материята обикновенно на такива поли е памучна. Не трябва разбира се да пропускаме овалната пола, която е още наречена скейтърска. Плисирана и отново от памук или изкуствена материя няма значение, тя стои свободно. Най-подходящата пола за офисът е полата тип молив и е препоръчителна за гардероба на всяка жена. Все пак еластичната и материя обхваща прекрасно красивите женски черти на тялото без да показва твърде много голота. Класическите прави поли, които никога не можем да наречем демоде са доста важни в гардероба на жената редом с всички други, защото са дълги падат свободно и зависимост от модела са перфектни както за по-официални събития, така и за ежедневието. Асеметричните поли пък е трудно да бъдат забелязани в градската мода, но те са важна част от вечерните официални рокли. Могат да бъдат изработени от различни материи, а днес дори и от тюл.
Разбира се, списъка на видовете поли е доста дълъг, но това са едни от най-носените и предпочитани. Не трябва да забравяте обаче, че мястото и поводът определят подходящия модел пола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader