Всички дрехи

Модерни дрехи – рокля-риза

Роклята-риза ни дава уникален начин да преобразим стандартното излъчване, което иначе бихме имали с класическата риза. Освен че е женствена, тя впечатлява с различни комбинации, които заслужават да им обърнем внимание.

Ризата рокля е страхотен прохладен вариант за лятото, освен това е предпочитан стайлинг от жените през последните няколко години. Тя обикновено е с дължина до или малко над коляното, стои свободно по тялото и може да мине както за риза, така и за рокля. Кройките и дизайна са най-разнообразни. Същото важи и за всички допълнителни елементи по нея.

Ако сте от екстравагантните дами, подходяща за вас е такава с много или големи джобове. Този вид рокли обикновено са с много копчета, разпрострени по цялата й дължина. При този начин на обличане успешно можем да кажем, че обувките диктуват правилата. Платформите и сандалите в комбинация с тази модна вълна са подходящи за среща с приятели и неангажиращите летни срещи под парещото слънце. Високите обувки ще са верен другар на риза тип рокля, която е по-прилепнала към тялото. За допълнителен шик може да сложите пристегнат колан на талията си в контрастиращ цвят. Така освен че задължително ще се откроявате сред останалите, ще придадете на фигурата си допълнителен баланс.

Ако сте се запътили на работа и още не сте наясно какво точно да облечете, изберете именно този вид рокля. Комбинирайте я с боти до глезена, миксирайте с малка, но стилна чанта и допълнете коктейла от чар със семпъл, но привличащ погледа аксесоар. Стилен часовник или тънка верижка са напълно достатъчни. Коженото яке ще подчертае професионализма ви и ще ви издигне в погледа на мъжете.

Излезте от стандарта на типичната класическа рокля и заложете на различното излъчване. Ние ви гарантираме, че резултатът ще е повече от успешен, а вие със сигурност ще бъдете забелязана, където и да минете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader