Всички дрехи

Модерни къси рокли за пролетта

Пролетта е първия сезон от годината, в който усещаме топлината на слънчевите лъчи. Напомня ни, че идва лятото. Топлото време ни подсеща, че е време да извадим свежите рокли от гардеробите или пък да се сдобием с нови такива, защо пък не?!

Пролетта – сезона на цветята. Как да не облечем някоя ефирна рокля с красив цветен принт и да не е разходим по улиците, обгряни от първите слънчеви лъчи?! Всяка дама трябва да има в гардероба си една такава рокля, феерична, от лека материя, с прекрасен цветен десен. Този тип рокли придават толкова нежност и женственост на притежателката си, а комбинацията им с  бежови обувки на платформа и бежова малка дамска чанта ще предаде на тоалета абсолютна завършеност.

За дамите с тънка талия и с по-класически стил са, особено, подходящи роклите с тънко коланче през кръста. Коланчето подчертава извивките на талията, разнообраява изчистените елегантни рокли и се превръща в страхотен акцент на визията. Иска Ви се през пролетта да ранообразите скучните офис рокли, в едноцветни и изчистени десени? Комбинацията от тънко коланче в свеж пролетен цвят, съчетано с подходящите обувки и чанта, превръща офис роклите в свежи пролетни тоалети.

Ако пък сте спортна дама, почитателка на кецовете през пролетта, то перфектния вариант за Вас са дънковите рокли. Тези рокли могат да бъдат прекрасно съчетани с ниски обувки, обувки на платформа, та дори и кецове. За дамите със забързано ежедневия, които все са на крак, дънковите рокли в комбинация на ниски спортни обувки са идеалното решение.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader