Всички дрехи

Модерни модели дамски пролетни якета през 2018

Въпреки че пролетта все още не е дошла, повечето вече бленуваме за априлските слънчеви лъчи и по-удобните пролетни дрехи. А както знаем  дамските дрехи не трябва да са само удобни, но и модерни и стилни. В следващите няколко реда ще Ви дадем няколко кратки насоки за актуалните модни тенденции относно най-носената през този сезон връхна дреха – пролетното яке, и особеностите за различните му вариации. Ще разберете и кои са най-актуалните за сезона принтове и модели якета, които ще залеят модните пазари.

Широк тренчкот

Тази пролет на мода са широките oversize модели дрехи като цяло. Тренчкотът е дреха, която всеки има или би следвало да има в гардероба си, тъй като той е подходящ както за по-официален повод, така и за спортно-елегантна визия.

Дънкови якета с апликации

Подобно на миналата пролет, тази също е завладяна от дънковите якета с ретро визия. Този сезон още по-актуални са апликациите, с които да си придадете по-бунтарски вид и да оцветите визията си.

Цветни кожени якета

Разбира се, че черното кожено яке е винаги на мода, но тази година може да излезете от зоната си на комфорт като “инжектирате” малко цвят в гардероба си.

Якета с флорален принт

Изключително актуален и този сезон, този принт обаче крие “своите подводни камъни”. Избирайте внимателно дрехите и аксесоарите, защото само по себе си това яке представлява изключителен акцент.

Камуфлажно яке

И тази година най-актуални за сезона са якетата с войнишки принтове. Свежи, иновативни и изключително комбинативни. Всеки, считащ себе си за естет човек, трябва да притежава поне една дреха с този принт, а какво по-подходящо от най-носената пролетна дреха – якето?

А Вие избрахте ли вече своето пролетно яке?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader