Всички дрехи

Модерни с дамски дънкови гащеризони

Тенденцията  при дънковите дрехи никога не е излизала от мода, въпреки че с годините се изменя. От десетки години насам тя си остава класика на модния подиум и във всекидневието. Що се отнася за дънковите гащеризони, те далеч не са предназначени само за детските години и е факт, че холивудските знаменитости залагат на тези свежи модели. Ако винаги сте искали да се доближавате до стила на Деми Мур или Гуен Стефани, вече намерихте подходящия начин.

Дънковият гащеризон можете да облечете както във всекидневието, така дори и на работното място. Звездата на диско ерата отдавна залезе и изборът е много по-голям от този през 90-те. За офиса обаче е нужно гащеризонът да е с дълъг крачол, фина материя и подчертаващ по елегантен начин меките и нежни извивки на женската фигура. А ризата да бъде по-официална. Можете дори да го съчетаете със сако. Щом звездите могат да си го позволят, какво ви пречи да го направите и вие? Дълго сако, елегантна обувка и стилна чанта е перфектната офис-визия.

За всекидневието имате широкоспектърен избор. Къси, дълги, тесни, широки, чарлстон и каквото още може да измисли въображението ви със сигурност го има и на пазара. Комбинирайте ги така, както ви е удобно и се чувствате като магнит за погледите.

Деним гащеризонът е комфортен вариант, който отговаря на всичките ни стандарти за удобство, непретенциозен е и е необходим във всяка една дамска визия. Съчетайте го със слънчево настроение и неотразима усмивка, за да бъдете сигурни, че точно вие сте центъра на вниманието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader