Всички дрехи

Модни тенденции при дамските пуловери през 2018 г.

Дамските пуловери активно присъстват в колекциите на модните диктатори и се открояват с ярките си цветове и асиметрични форми.

Все по-сложни конструкции и интересни силуети можете да забележите по модните подиуми и това е естествено продължение на модната тенденция за деструктивност в облеклото. Целта е да се открои новаторството и да се разбият клишетата, които с години традиционалистите налагаха.

2018 година ще е времето за още по-силно разгръщане на асиметричната дължина спрямо ляво и дясно. Смелите разлики в предната и задната част на пуловерите също са на мода.

Пухкавите пуловери от меко плетиво с издължен силует могат да бъдат носени като рокли и дори като палта, особено ако са пристегнати с открояващ се по цвят кожен колан.

Това е още една тенденция, носеща ретро шик и така актуална в момента.

Асиметричният тренд се изразява не само в пуловерите с различни дължини, но и в палта и панталони, с които те се съчетават.

Деловите дами, които търсят „по-строги“ пуловери, подходящи за офис обстановка, могат да обърнат внимание на пуловерите, съчетани от гладки и плисирани части. Подобни модели са характерни за колекциите на Мери Катранзу и Джейми Вей Хуанг.

Моделите са срязани в областта на бюста и разнообразени с плисета, което им придава изисканост и допълва бизнес стила.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader