Всички дрехи

Модни тенденции при ежедневните поли

Въпреки че най-популярната дължина за полата през този сезон е миди, има достатъчно богат асортимент от силуети, разцветки и стилове – от сексапилни кожени къси поли, до карирани поли до земята. Избрахме за вас няколко от най- актуалните поли за тази година.

Кожа

Кожената пола е хитът на сезона. Мини, миди или макси – може да е с всякаква дължина. За оттенъка, декорациите и стила също няма ограничения. Актуална е както ярката кожа в крещящи цветове, така и кожата в приглушени есенни тонове. Можете да наблегнете на натуралния мек велур или на лачената кожа, на минимализма или на смелите декорации с метални ципове и релефен рисунък. Ако искате да придадете повече женственост на образа си, можете да комбинирате черна кожена пола с копринена блуза в пастелни тонове. В съчетание с тъмен деним кожената пола ще се впише идеално в служебния дрескод.

Мъжко каре

Стилът manlike е много актуален, затова карираните поли са сред фаворитите на сезона. На мода са най-вече тъмните цветове – сиво, черно, тъмнозелено и бордо. Карираната пола е идеална за офиса, затова се комбинира добре с горнище в подходящ цвят – блуза, поло или лек пуловер – както и с копринени ризи и плътен чорапогащник. Нов хит през този сезон е карираната дълга пола, която стои отлично с дълги сака и лачени обувки с дебела подметка.

Бляскави плисета

Нова година ни настройва празнично и е време да разнообразим гардероба си с няколко бляскави артикула. На помощ идва плисираната пола с искрящ ефект. Най-популярни са дължината до средата на прасеца, ярките оттенъци и плетените модели, както и полите с пайети. Достатъчно е да ги комбинирате с черна блуза и лъскава дамска чанта, за да постигнете стилен и празничен образ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *