Всички дрехи

Модни тенденции при туниките през 2018

Туниките са предпочитана дреха от много дами. Те са прекрасен начин да раздвижим линията на тоалета си. Сега ще Ви запознаем с предстоящите тенденции относно туниките.

Свободни модели

Едни от най-подходящите варианти за ежедневието, това са широките туники. Непретециозни, свободните туники ни дават голяма доза свобода на движенията, без нещо от някъде да ни стиска. Разчупват визията и създават прекрасна линия, напълно подходяща за ежедневието.

Вертикални линии

Една от предстоящите тенденции при туниките, това е принтът с вертикални линии. Това, може би, е най-добрият избор на туника особено от ниските дами. Вертикалните ивици визуално издължават силуета на жената, същевременно правят фигурата да изглежда по-слаба.

Дантелата

Царицата на нежността и романтичния стил. Продължава да бъде модерна и през 2018 година. Дантелените туники придават голяма доза нежност на стила. Ръкавите с дантела прекрасно подчертават ръцете на дамата. Дантелата превръща туниката в един от най-добрите избори за романтична среща.

Прозразни и фини материи

Тази тенденция при туниките е за малко по-смелите дами. Прозрачните материи са особено добър избор за жените, които искат да привлекат мъжкото внимание. Те неизбежно ще бъдат забелязани. Фините и прозрачни материи носят със себе си доста сексапил. Когато подбирате този тип туники, трябва да не забравяте да изберете и подходящото бельо, все пак и то загадъчно ще се вижда.

Геометричните принтове

На дамите, които обичат да привличат внимание с по-цветни и различни десени, тази тенденция при туниките за 2018 година, определено, ще им хареса. Съчетанието от различни по големина и цвят триъгълници ще бъде особено модерно и атрактивно. Но най-големия тренд ще бъдат големите точки, които са така харктерни за 20-те години на миналия век. Модата продължава да се завръща!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader