Всички дрехи

Най-известните модни шоута в Европа

Хари Уинстън, който носи титлата „Крал на лукса“, заради уникалността на своите бижута казва: “Хората ще зяпат. Накарайте ги да се загледат по-дълго “- тези думи вдъхновяват дизайнерите днес да показват най- добрите си творения по модните подиуми в Европа. Ето и едни от най- добрите модни шоута, които се провеждат на стария континент:

Berlin Premium- се провежда всяка година от 12 години насам и 1200 дизайнера взимат учатие в него, а публиката надвишава 62,000 души

Pitti Immagine Uomo-  провежда се през януари и септември във Флоренция, Италия.  Дизайнерите, които участват са както от Италия, така и от други европейски държави. След като ревютата приключат публиката може да се наслади на изложби, на които се представят бъдещи колекции.

Paris fashion week- се провежда в столицата на модата два пъти годишно. То е едно от най- големите и важни събития в модната индустрия. В него участват едни от най- добрите дизайнери в света като Dior Homme, Louis Vuitton, Comme des Garcons Homme Plus, Paul Smith.

London Fashion week- се организира през февруари и септември от Британския съвет на модата и съществува от 1984 година.

“Модата е това, което ви предлагат дизайнерите четири пъти годишно. Стилът е това, което вие избирате”- нека се вслушаме в думите на 74-годишната модел и актриса Лорън  Хътън и да отидем на поне едно модно събитие, за да усъвършенстваме стила си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader