Всички дрехи

Най-скъпите марки в модата

Модната индустрия ръсте главоломно, както и доходите и. Затова днес решихме да “ надзърнем“ в  банковите акаунти на едни от най-популярните марки в света и да видим, кои са най-богати.

В 21-ви век се оказва, че хората с всеки изминал ден все повече започват да робуват на марки, а както по всичко личи, една от най-предпочитаните е “Louis Vuitton”. Съответно на това и нейният банков баланс е най-големият в света – 28.1 милиарда. Това я прави най-продаваната и най-предпочитаната марка. След нея следва не по-малко безизвестната марка „Gucci”. Неочаквано нейният банков баланс е доста по-малък от този на „Louis Vuitton” 12.4 милиарда, което я поставя на 2-ро място в света. Друга водеща марка по доходи в модната индустрия е „Herms”с 10.6 милиарда. Тя бива следвана от „Prada” с 7.3 милиарда и от „Chanel” с 6.8 милиарда.  В същото време роклята на Мерилин Монро, която я е носила през 1962 на рождения ден на президента Джон Кенеди е най-скъпата рокля продавана някога. Тя бива закупена през 1999 година за 1,267,500 долара. Също така „Valentino” днес води класацията за най-скъпи дрехи в света, а след това я следва „Gucci“, така че никой не бива да остане изненадан, когато тези две марки дигнат своите доходи и задминат дори „Louis Vuitton”.

Във века, в който времето минава невероятно бързо, а всичко ново се превръща в старо за секунди, славата идва и си отива заедно с парите. Затова може да сме сигурни, че модните марки, които са се отвърдили във времето и натрупали този банков запас по никакъв начин не са успели незаслужено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader