Всички дрехи

Насоки при избора на дамски спортни дрехи

Необходимо правило преди да се захванете активно със спортната тренировка за деня е да сте подбрали правилно вашето облеклото. На пазара съществуват различни модели, които ще направят вашата тренировка още по-приятна. Най-важните неща, които трябва да вземете под внимание, са размерът на дрехата, за да може да имате свобода на движенията, както и материалът, от който е изработена. Разбира се от съществено значение е и спортът, който ще тренирате.

Йога

При този вид спорт най-удобно ще ви бъде с клин, без значение от неговата дължина. Избягвайте широките и къси панталони, заради многократните клекове, които неминуемо ще практикувате. Комбинирайте клина с дълга до ханша тениска или потник, които също да бъдат тесни. Що се отнася до обувките нека бъдат леки гуменки или тип пантофки. Ако сте навън и времето позволява, можете да се насладите на удоволствието да тренирате боси.

За тичане

Ако тичате през топлите месеци заложете на синтетичните материи, които ще изтеглят топлината и потта ви. Тениска и къси панталони, изработени от ликра например са идеалното решение. Освен това тези материи са леки и ще ви помогнат да не прегреете. Маратонката е най-важният компонент на този вид спорт. От изключително значение е да ви бъде удобна и да не запарва крака. Марковите обувки в този случай са най-доброто решение, което можете да вземете. Джогингът през зимата също не е мираж. С добра екипировка като ръкавици, шапка и термо бельо сте готови да доказвате умения си за тичане. Във всеки един сезон не забравяйте слънчевите очила.

За фитнес

Тук, както и при всеки друг спорт е важно тялото да има достатъчно свободата да диша. С интензивността на упражненията се покачва и количеството отделена пот, затова и тук е важен материалът на дрехата. Облечете се леко, няма нужда от твърде много дрехи. Обувките да бъдат леки, също както и облеклото. Пригответе си кърпа, с която да се подсушавате.

Когато спортувате не е необходимо да доказвате колко сте модерни, а да се чувствате комфортно и да постигате целите, които сте си поставили.

Тук може да разгледате  всички модели маратонки за спорт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader