Всички дрехи

Нека визията ви да грейне с жълти кецове

Времето, в което на опера, театър и сватба не беше прилично да си ходи с кецове, отдавна отмина. Днес кецовете могат да се съчетаят идейно и успешно с най-различни дрехи: с официални рокли, със спортно-елегантни дрехи, с гащеризони, различни видове джинси, ризи и всякакви видове топ.

Дами, тази година комфортът при обувките има едно име – кецове! Да, най-обикновени, класически и супер готини кецове! Наред с модернизирания им вариант – спортни обувки на платформи, те също заемат почетно място сред актуалните тенденции за пролетта, че дори за лятото. Има само едно правило и то гласи: „Забравете за скучните цветове!“.

Розови кецове, сини кецове, жълти кецове, бели кецове, шарени кецове, кецове с принтове на цветя – сега цветните мотиви властват сред кецовете. А най-хубавото е, че на тях можете да залагате не само за спортната си визия. Сега са модерни съчетанията на кецове с по-елегантни дрехи като сака, строги панталони или секси вечерни роклички. Комбинацията изглежда супер шик и много закачливо.

Защо не и да заложите на искрящият и греещ жълт цвят. Обувки в подобен нюанс ще акцентиран уникално върху вашата визия. Кецовете изглеждат адски готино с дълга пола и блуза с голо рамо, например. Съчетайте ги със скини джинси и определено няма да съжалявате! Но и да ги носите с дънки тип „бойфренд“, също ще изглеждате много атрактивно.

Страшно хубаво стоят и с къси панталонки. На разходка в парка, ще изглеждате супер, облечени така.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader