Всички дрехи

Необходимите аксесоари за есента

Всеки сезон носи със себе си и своето очарование. Но що се отнася за есента, тя е най-щедра относно аксесоарите, тъй като можете да комбинирате такива както от топлите, така и от студените месеци.

Шалове

Най-уютният аксесоар, който ще ви приюти в меката си прегръдка е на разположение през този сезон. Той ще ви бъде верен приятел в хладните есенни вечери, като можете да изберете сред многообразието на цветове и шарки. Изключително популярни през последните години са големите шалове, наподобяващи меко одеалце.

Принтове остават актуални и през есента. Без значение дали ще са върху блузата, жилетката, чантата или шала, стоят еднакво елегантно и модерно. Тук изборът опира до вашите лични предпочитания на вид и цвят.

Плетени дрехи

Задължителен асортимент в гардероба за студените дни. Шапки, шалове, блузи, връхни дрехи – освен че са сигурен източник на топлина ще ви осигурят нежно, закачливо и модерно излъчване.

Ръкавици

Един стилен, аксесоар. Препоръчваме ви да изберете кожени, като за допълнителна артистичност и свежа визия можете да ги доукрасите с различни камъни, маниста, а защо не и закачлива апликация.

Дамски чанти

По-обемните, си остават предпочитан аксесоар сред жените и тази есен. Освен че са елегантни, те предоставят и възможността да съберете вътре всичко, което ви е необходимо. А колкото по-стеден е месецът навън, толкова повече неща имаме нужда да поберем в чантите си. Най-стилното решение е изчистена кожена чанта.

Нека слънчевото настроение не ви напуска и през есента, защото сме сигурни, че има какво да покажете от уникалния ви стил на обличане.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader