Всички дрехи

Необходимите ежедневни поли

Полите са най-женствената дреха, която може да имате в своя гардероб. Може би и затова още от деца дамите обичат да носят своите поли. Кои са обаче полите, които задължително трябва да имаме в своя гардероб?

Първо място заемат памучните поли с висока талия, които свободно се разкрояват и падат над коляното. Те са подходящи за всеки тип тяло и за всеки вкус. Лесно се съчетават с пуловери, блузи и ризи. Макси полите също са задължителни, защото не само, че лесно се съчетават със спортни и официални дрехи, но и са удобни за извършването на ежедневните задължения. Кожените и велурените поли с висока талия по тялото, които са в пастелени цветове бавно навлизат в модата на дамите, но още от сега може да кажем, че са перфектни за през деня и лесно се съчетават с всякакви връхни дрехи и обувки. Също така плисираните поли, които са в стил от 90-те са препоръчителни за гардероба на всяка жена, защото са кокетни и съчетани по правилния начин може лесно да ви подмладят. Полите тип молив, които стават дори за бюстета са може би едни от най-мултифункционалните поли, които можете да имате в своя гардероб.

Ежедневните поли са една прекрасна инвестиция не само защото можеш да видиш къде са отишли парите ти, но и защото действат като най-добрата ви приятелка. Карат ви да се чувствате по-уверени, и ви придават стил, който заслепява хората около вас. Не се страхувайте от полите, а им позволете да бъдат вашия най-добър приятел, с които да имате незабравими моменти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader