Всички дрехи

Необходими дамски връхни дрехи за всеки сезон

Независимо дали е топло или студено, никога не може да сме твърде подготвени с връхна дреха в ръка. Кои са задължителните връхни дрехи в гардероба на всяка жена?

Може би най-задължителната връхна дреха е суичерът. Дебел, удобен и практичен суичерът е любим на всички жени. Той е памучен и в повечето случаи може да е с един или два номера по-голям от нужното. Дънковото яке също е препоръчителна връхна дреха, която ще ви дава топлина, докато допълва вашия тоалет и го прави по-модерен. Шушляковото яке, което не допуска хладния вятър да достигне до вас е повече от необходимо в студените месеци.  Якета от този плат освен, че са модерни също така са и идеално за всички вас, които са любители на екстремните изживявание из красивите български планини. За градските улици пък задължително се снабдете с бомбър яке, което всъщност е вдъхновение от пилотските якета. Удобно, модерно и практично бомбър якето лесно се съчетава както с по-елегантни, така и със спортни дрехи. Не трябва да пропускаме и якетата тип парка, които наскоро завсеха модните подиуми. Тези якета са още наричани „аляска“, за да се подскаже северния им произход. Разбира се, не бива да пропускаме и класическите дълги палта, които така красиво подчертават женското тяло.

Връхните дрехи са тези, които осигуряват необходимата топлина в хладните дни и месеци от годината, затова, дами, задължително проверете какво има във вашия гардероб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader