Всички дрехи

Необходими дрехи за есента

Август минава, септември вече наближава, а с него и хладните дни. Листата на дърветата падат, слънчевите лъчи не са така топли и е време да се подготвим за есента. Как да се обличаме тази есен и какво е модерно? Наке разберем:

  • Червеният цвят е цветът тази есен и трябва  бързо да се снабдим с червен пуловер, червено палто, чернети ботуши и разбира се чанта. Armani, Gevinchy и много други известни марки вече пуснаха червените си колекции, от които можете да се вдъхновявате.
  • Якетата Vintage от козина (jacket from fur) ще бъдат актуални отново този сезон, затова непропускайте да се поглезите с елек или яке от този вид. Те не само топлят, но и изглеждат страхотно върху женската фигура и разбира се, лесно се съчетават.
  • Сребристите ботуши този сезон са задължителни и дори Rihanna се появи с такива в Saint Laurent. Ако на вас са ви твърде екстревагантни не се претиснявайте черните боти и ботуши никога няма да излезнат извън мода.
  • Когато чуете за шотлански кариран плат може би се сещате за 90-те, но тази есен говорим за шарения кариран шотлански плат от 70-те. Много дрехи ще бъдат изготвени, точно от такъв тип плат и като гледамe колекциите на Prada,Tome и други ще имаме честа да носим от палта до панталони, блузи и рокли в този стил.

Трябва да подчертаем, че този сезон ще бъдат носени ретро шапките, високото поло също ще се завърне, остават модерни широките и удобни дрехи, в които много жени са влюбени. В есенните колекции на дизайнерите още присъстват и саката с широки рамене. Найлоновите палта също не бива да бъдат пропуснати. Мрежещите чорпогащници, които са навсякъде из Instagram ще продължат да бъдат носени, флоралните мотиви също няма да изостанат, а полите до кокалчето ще бъдат хит. Нека завършим с факта, че черното ще бъде заменено от шоколадовото кафяво, което беше популярно през 90-те.

Тук може да разгледате  всички модели черни боти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader