Всички дрехи

Необходими зимни дрехи – рокли с дълъг ръкав

Всяка жена трябва да добави в гардероба си тези страхотни модели рокли. Те предлагат стил и елегантност, която ще накара всички погледи на партито да са приковани във вас. Моделите са супер разнообразни – V образни деколтета, широки обърнати яки, паднали рамене, рокли тип суичър и много други. Това е моделът рокля, с който ще заблестите.

Въобще не считайте, че роклите са невъзможни за носене през зимата. Тази колекция доказва точно обратното. Роклите с дълъг ръкав се използват главно през пролетно- есенният сезон, но дизайнерите създадоха и модели, направени от плътна материя изключително подходяща за зимните дни. Хубавото на подобни рокли е, че са доза женственост в периода, през който всички са в безформени, но топли дрехи. Сега е моментът да изпъкнете със своята придобивка, а и да се чувствате елегантно и удобно. Идеалната дължина е до средата на бедрата – нито твърде къса, нито твърде дълга.

Модерно е и роклята да стои по-тясна от талията надолу и да образува бричове. За подобен ефект спомагат и басти на талията и различни набори. Нестандартни са роклите, които имитират две части и са с шев през средата или някъде под нея. Те дори са с имитации на закопчаване и декоративни съшивки. Тъй като дългият ръкав предполага роклята да се облича в хладни дни, шал-яката е утвърдена тенденция и не спира да присъства при тези модели.

За цветове и комбинации имате пълната свобода да експериментирате и да преоткриете кое ви допада най-много.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader