Всички дрехи

Необходими модерни дамски потници

Потникът е една удобна дреха, която може да се използва като бельо и не само. Различни марки пуснаха на пазара едно доста прилично количество дамски потници, които могат да се използват  за ежедневни и дори за официални събития. Повече за видовете ще разгледаме в тази статия.

Елегантни дамски потници

Тяхното предназначение е главно за представителни и официални събития. Изработени са от  памук, сатен или коприна и са украсени с дантела, бродерия, пайети и др. Има модели с дебела, както и с тънка презрамка, които сами по себе си изпъкват красиво и елегантно на всяко събитие. Може да се комбинират с деним, елегантен панталон или пола.

Спортни дамски потници

Брандове като Nike, Adidas и Puma са водещи в производството на потници, изцяло създадени за спортуващите дами. Те са изработени от лека дишаща материя, която е изключително удобна при умерено и тежко натоварване.

Ежедневни дамски потници

Те са като комбинация помежду елегантните и спортните. Нито прекалено отпуснати, нито пък и прекалено официални. Такива потници често са с логота, щампове и принтове. Могат да се срещнат модели от най- различен вид.

Дамски потници с гол гръб

Голият гръб по принцип е признак за елегантност. Моделите потници с гол гръб доста умело могат да го подчертаят. Обикновено те са с премятане покрай врата или с елегантни презрамки.

Дамски потници с яка

Един по-слабо известен модел дамски потник. Той е нещо средно помежду тениска с яка и поло блуза, с единствената разлика, че е без ръкави. Могат да се срещнат най- различни модели – от спортни до елеганти потници с яка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader